avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Probleme sediu social infiintare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Probleme sediu social infiintare firma

Buna seara,

As dori sa infiintez un SRL cu doi asociati (sunt deja asociat
unic la un alt SRL si am inteles ca nu pot fi asociat unic si la
alta societate), dar intampin urmatoarea problema:
apartementul unde doresc sa declar sediul social este detinut
de parintii mei. Tatal meu a decedat in 1997, dar nu s-a facut
succesiunea, deci este in continuare in acte. Am inteles ca ar
trebui ca ambii proprietari sa semneze contractul de comodat
(ceea ce nu este posibil) si ca ar trebui prezentate copii dupa
C.I. ale ambilor proprietari.
Se poate face ceva in aceasta situatie?
Ultima modificare: Joi, 4 August 2011
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: hpuiu , utilizator 13:04, 6 August 2011
Trebuie sa faceti mai intai succesiunea si apoi incepeti procedura infiintarii firmei la acel sediu social.
Va multumesc pentru raspuns. Din pacate succesiunea implica niste costuri destul de mari, va trebui sa gasesc o alta solutie/locatie. Multumesc inca o data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un alt srl - e o solutie buna? Cristina Vasile Cristina Vasile Va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri: 1. Cat dureaza si cat costa desfiintarea unui sediu secundar? Va intreb pentru ca acel sediu vreau sa ... (vezi toată discuția)
Costuri infiintare srl 2dsmart 2dsmart buna ziua vreau sa infiintez un srl cu un capital social de 200ron si 5 coduri CAEN spuneti-mi care sunt costurile infiintarii firmei si ordinea ... (vezi toată discuția)
Extras carte funciara pentru infiintare pfa varuma varuma Doresc sa-mi infiintez PFA la adresa din C.I, dar nu eu sunt proprietarul. Proprietarul imobilului este decedat si sotia nu a facut inca succesiunea, ... (vezi toată discuția)