avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas pentru sotul supravietuitor
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas pentru sotul supravietuitor

Servus tuturor! In cazul in care, o doamna ce primeste pensie de urmas dupa sotul defunct, se recasatoreste mai primeste pensia de urmas ? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters145448 , utilizator 22:22, 3 August 2011
No servus!
In cazul in care doamna, beneficiara a unei pensii de urmas dupa defunctul sot,se recasatoreste,plata pensiei se suspenda incepand cu luna urmatoare celei in care sotul supravietuitor s-a recasatorit.
S-ar putea sa va intereseze:
Reluarea platii pensiei se face,la cerere,incepand cu luna urmatoare celei in care a fost inlaturata cauza care a dus la suspendarea platii pensiei,daca cererea a fost
depusa in termen de 30 de zile de la data la care cauza suspendarii a fost inlaturata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia de urmas RoibuA RoibuA Buna ziua am si eu o intrebare:tatăl meu a decedat acum 18 ani iar mai tarziu mama mea s-a recăsătorit adică acum 10 ani divortand la 6 luni după si ... (vezi toată discuția)
Pensia de urmas Justitiarul711 Justitiarul711 In cazul in care a persoana in varsta de 55 de ani, vaduva, care beneficiaza de pensie de urmas dupa sot, se recasatoreste, pierde pensia de urmas dupa primul ... (vezi toată discuția)
Pensia urmas laszloecaterina laszloecaterina o pensionara cu o pensie de urmas de 1600 lei doreste angajare cu contract de munca. Poate fi angajata cu salariul minim pe economie? 1050 lei? Multumesc. (vezi toată discuția)