avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme cu avocatul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme cu avocatul

suntem 800 de persoane implicate intr-un proces,pe motiv ca avocatul nu a depus la dosar actele cerute de judecator desi avocatul dispunea de acele documente acel dosar trebue repus din nou,ceea ce de 2 luni nu s-a intamplat acest lucru pe motiv ca magistratii sunt in vacanta,in cat timp poti sa redepui dosarul si ce se intampla daca dosarul nu e redepus in termenul limita,dosarul se afla pe civil la judecatorie,cum pot renunta eu personal la acest avocat?trebue sa astept redepunerea dosarului?sau pot depune o cerere de retragere inainte?
Ar fi mai simplu ca dvs sa aveti un av. separat de cei 800, ganditiva ce inseamna pentru av. 800 de clienti.Fiti mai clar .
800 de clienti au un singur av.?
Cu cei 800 ati mai postat...
Vorbiti sa fiti mai multi care sa angajati un nou avocat.Este mai ieftin...

Nu stim cum ati angajat avocatul.
Aveti fiecare cate un angajament sau cei 800 aveti un singur contract?
Puteti notifica avocatul ca reziliati contractul in ceea ce va priveste si sa angajati altul.Ar fi bine sa se ocupe noul avocat de problema rezilierii contractului de asistenta...
din pacate si intre avocati sant uscaturi ,bine ar fi sa le curete intre ei d a r ...., daca aveti contract de aparare cu avocatul si este prevazuta clauza de responsabilitate , in caz de neindeplinirea obligatiei de loialitate in sustinerea spetei ,nedepunere de acte solicitate de instanta avocatului , APROPO a vost prezent cand s-a pronuntat insanta de sistare ???, vedeti motivarea si dispozitivul hotarari, SI DACA AVETI DOVADA ca ati predat actele cerute ,avocatului - incercati :
- sa redeschideti cauza ,singur sau toti,
- sesizarea baroului de avocatura din care face parte -
- deschideti actiune inpotriva avocatului pentru recuperarea daunelor din dosar ,
cat si daune morale sau materile -CONSULTAND UN AVACAT DEMN si de INCREDERE , sau faceti cererea dtr ,si , sub imperiul deontologic al judecatorilor ,putei castiga - contrariu apelati la CEDO .
@the mark: folositi cu incredere butonul "raspunde" din subsolul topicului initiat de dvs pentru a continua discutia, nu deschideti atatea subiecte cate parti sunt la dosar!:D
da,800 de persoane un singur avocat ptr obtinerea diplomei de licenta,o cauza comuna,va rog sa-mi raspundeti la intrebarile adresate anterior,va multumesc.p.s.munca avocatului am usurat-o noi punandu-i la dispozitie toate documentele necesare ,in ordine nu trebuia decat sa le depuna

Daca acele acte se afla si in posesia dvs mergeti la registratura dvs. si depuneti tot ce sustineti.
Astfel, daca nu este suspendata cauza, ea are termen deci la urmatorul termen( cel de dupa vacanta descrisa de dvs.) judecatorul si avocatul vor constata ca sunteti singurul din 800 pentru care ....?

Alte discuții în legătură

Amenda din vina avocatului the mark the mark suntem un grup de 800 persoane care am angajat un avocat ptr o cauza comuna,din pacate pana acum din cele 5 infatisari care au avut loc pana acum nu ne-am ales ... (vezi toată discuția)
Acte disparute din dosar TOS55555 TOS55555 AM CONSTATAT CA NU SUNT LA DOSAR ACTE DEPUSE DE MINE IN URMA CU 3 LUNI.CE SA FAC?ELE APAR IN REGISTRU CDE LA ARHIVA CA DEPUSE,IN SCHIMB NU SUNT IN DOSAR (vezi toată discuția)
Exercitarea autoritatii parintesti gavrila marius gavrila marius Buna ziua, fosta concubina m-a dat in judecata pentru exercitarea autoritatii parintesti. eu propunand de fiecare dat,o intelegere amiabila la notar in ... (vezi toată discuția)