avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme cu avocatul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme cu avocatul

suntem 800 de persoane implicate intr-un proces,pe motiv ca avocatul nu a depus la dosar actele cerute de judecator desi avocatul dispunea de acele documente acel dosar trebue repus din nou,ceea ce de 2 luni nu s-a intamplat acest lucru pe motiv ca magistratii sunt in vacanta,in cat timp poti sa redepui dosarul si ce se intampla daca dosarul nu e redepus in termenul limita,dosarul se afla pe civil la judecatorie,cum pot renunta eu personal la acest avocat?trebue sa astept redepunerea dosarului?sau pot depune o cerere de retragere inainte?
Registratura instantei ce judeca fondul .
Din felul in care este prezentata situatia _extrem de incoerent-am dedus ca judecatorul a suspendat judecarea cauzei pentru ca nu s-au depus documentele solicitate de instanta.
Atunci judecatorul aplica dispozitiile art 155 ind din C.pr. civ, si pana nu va conformati dispozitiilor instantei nu se repune cauza pe rol.
Mai bine mergeti la arhiva, studiati dosarul ( sunteti parte nu?!) vedeti ce solicita instanta si daca aveti posibilitatea sa prezentati documentele cerute prin incheiere faceti lucrul acesta si cereti repunerea dos pe rol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda din vina avocatului the mark the mark suntem un grup de 800 persoane care am angajat un avocat ptr o cauza comuna,din pacate pana acum din cele 5 infatisari care au avut loc pana acum nu ne-am ales ... (vezi toată discuția)
Acte disparute din dosar TOS55555 TOS55555 AM CONSTATAT CA NU SUNT LA DOSAR ACTE DEPUSE DE MINE IN URMA CU 3 LUNI.CE SA FAC?ELE APAR IN REGISTRU CDE LA ARHIVA CA DEPUSE,IN SCHIMB NU SUNT IN DOSAR (vezi toată discuția)
Exercitarea autoritatii parintesti gavrila marius gavrila marius Buna ziua, fosta concubina m-a dat in judecata pentru exercitarea autoritatii parintesti. eu propunand de fiecare dat,o intelegere amiabila la notar in ... (vezi toată discuția)