avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intro sectie de forjare se poate da masa \"gratuita\" ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intro sectie de forjare se poate da masa "gratuita" forjorilor?

Buna ziua,
Am tot cautat ceva norme legale ptr a asigura masa muncitorilor forjori. am gasit doar L571/2004 (MApN,..institutii publice), HG.969/200 (ptr mineri)...si cam asta. Poate cineva sa-mi indice un cadru legal prin care se poate asigura o masa in zi pentru muncitorii din forja? bineinteles daca exista! Multumesc anticipat ptr eventualele raspunsuri. O zi buna!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:53, 4 August 2011
Nu trebuie sa existe un cadru legal pentru asa ceva ... in Reg.Intern al angajatorului se poate prevede la drepturile salariatilor si acest lucru ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce deosebire este intre o persoana intretinuta si o persoana coasigurata si pana la ce varsta (baza legala)? elftsaftica elftsaftica Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati. Pana la ce varsta o persoana (tinar peste 18 ani care este student) este in intretinere si unde este specificat ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 339/2007 - majorare salariu cu 75% pt proiecte Taisa Taisa Buna ziua:) Dupa titlu, incep asa:(, situatia find cam de nivelul #-o Astfel: -desi nu existau norme la Legea nr.339/2007 -(promovare strategii de ... (vezi toată discuția)
Acordare tichete de masa MihaelaT08 MihaelaT08 Buna ziua, As dori sa va adresez cateva intrebari la care as vrea sa imi raspunda doar cineva specializat pe dreptul muncii. Intrebari: O companie poate ... (vezi toată discuția)