avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare dupa absolvirea facultatii
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare dupa absolvirea facultatii

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti cum se poate face avansarea dupa terminarea unei facultati daca acum sunt referent, clasa III grad profesional superior, gradatia 5, clasa de salarizare 30.
Va multumesc !
Functionarii publici nu fac si ei obiectul Legii salarizarii unitare, respectiv legea cadru 284/2010 si legea 285/2010 pt salarizarea in anul 2011? In asta nu e prevazuta obligatia ca diploma dobandita sa fie in domeniul de activitate desfasurat de persoana! X-(
ps: am uitat sa mentionez economistul de la biroul personal.:confused:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avansare de la studii medii la superioare ramonailea ramonailea In prezent sunt functionar public incadrata pe functia de executie referent asistent treapta 2. Vreau sa stiu unde si cum se poate avansa pe studii superioare ... (vezi toată discuția)
Promovarea in clasa lorelora lorelora Buna seara. Sunt referent superior intr-o institutie publica, anul acesta am absolvit o facultate cu studii de lunga durata si am promovat examenul de ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa, functie publica ContSters287034 ContSters287034 Buna seara, un referent principal 2, incadrat in cadrul UAT, in urma absolvirii cu titlu de licenta Fac. de Stiinte Juridice si Administrative in anul 2011, ... (vezi toată discuția)