avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... inchidere firma
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

inchidere firma

impreuna cu 2 asociati am un srl. 2 dintre noi au plecat din bucuresti, unde firma are sediul social, iar cel de al treilea nu are timp sa se ocupe de firma. vrem sa o inchidem, dar avem si datorii neplatite la stat si sediul la rindul lui este intr-un spatiu inchiriat. ce ne sugerati? prin primavara am fost somati sa platim datoriile, dar deocamdata s-a ramas la stadiul asta.
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 21:02, 16 August 2008
sonia01 a scris:

. vrem sa o inchidem, dar avem si datorii neplatite la stat si sediul la rindul lui este intr-un spatiu inchiriat. ce ne sugerati? prin primavara am fost somati sa platim datoriile, dar deocamdata s-a ramas la stadiul asta.

Sa achitati datoriile catre stat. Daca n-o faceti cat mai curand posibil, veti vedea ca suma de plata se va mari , deoarece curg dobanzile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere/ lichidare srl anamaria2015 anamaria2015 Buna ziua! Am avut in trecut un SRL impreuna cu o persoana. Nu am fost administrator si nu am avut nicio legatura cu acest SRL. Acest domn a disparut, nu ... (vezi toată discuția)
Notificare de la lichidator dana4_dan dana4_dan Buna ziua. Sunt administratorul unei firme SRL, infiintata in anul 1999.In acesta firma mai sunt inca 2 administratori si 2 asociati de alta nationalitate ... (vezi toată discuția)
Contract chirie (+comodat) intre persoane fizice -> sediu social societate platitoare tva StefanR StefanR Buna ziua, In vederea infiintarii unui SRL-D am inchiriat un spatiu intr-o cladire de birouri. In contract este prevazut faptul ca este cladire de birouri, ... (vezi toată discuția)