avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchidere/ lichidare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchidere/ lichidare SRL

Buna ziua!

Am avut in trecut un SRL impreuna cu o persoana. Nu am fost administrator si nu am avut nicio legatura cu acest SRL.
Acest domn a disparut, nu il mai gasesc, nici nu stiu daca mai traieste.
Cum pot sa ies din acest SRL?
Ma incurca foarte tare pentru ca sediul social este la mine acasa si curg somatii pentru diverse datorii...
Multumesc de ajutor!
Cel mai recent răspuns: anamaria2015 , utilizator 17:43, 19 Ianuarie 2017
Nu puteti inchide SRL-ul pana ce nu achitati datoriile. Puteti sa va adresati instantei cu cerere pentru retragerea din societate.
Multumesc pentru raspuns!
Inteleg ca este singura modalitate prin care pot rezolva, prin urmare ma voi adresa instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere firma sonia01 sonia01 impreuna cu 2 asociati am un srl. 2 dintre noi au plecat din bucuresti, unde firma are sediul social, iar cel de al treilea nu are timp sa se ocupe de firma. ... (vezi toată discuția)
Litigiu asociati srl Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu buna ziua, sunt in urmatoarea situatie , ptr care va rog sa ma sfatuiti ce sa fac: am fost asociat majoritar ( 2 asociati) in srl de la infiintare 2005 pana ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! suntem 13 asociați într-un srl, mandatul meu de ... Valic.ă Valic.ă Bună ziua! Suntem 13 asociați într-un SRL, mandatul meu de administrator s-a expirat in luna ianuarie si de atunci firma nu mai are administrator iar ... (vezi toată discuția)