avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... onorariu avocat pentru un proces divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

onorariu avocat pentru un proces divort

as dori sa stiu cam la ce suma se ridica onorariul (aproximativ) unui avocat ce ma poate reprezenta intr-un proces de divort (mentionez ca am un copil minor).
in asteptarea unui raspuns, multumesc anticipat.
intre 100 si 10.000 ron - depinde de fiecare avocat sa isi stabileasca propriile onorarii.
cel mai bine este sa contactati un avocat si sa il intrebati direct.
onorariul-in ceea ce ma priveste-se poate situa in jurul sumei de 1500lei intrucat munca depusa de avocat este una solicitanta ,fata de imprejurarea ca se pune in discutie incredintarea unui copil minor ,iar Dvs doriti sa fiti reprezentat,ceea ce inseamna ca nu veti fi prezent la proces,daca am inteles eu bine...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu acordul partilor, fara partaj si cu minor amarasteanu amarasteanu Buna ziua! Daca stie cineva cat dureaza un astfel de proces in Bucuresti si cam cat costa cu totul? (vezi toată discuția)
Cost proces divort copil minor si partaj-bucuresti crinamara crinamara Imi puteti spune care sunt costurile (aproximativ) unui divort cu copil minor si partaj, fara complicatii (infidelitate, parasirea domiciluilui de catre sot, ... (vezi toată discuția)
Divort ralukgrigore ralukgrigore Buna ziua, va deranjez si eu cu cateva intrebari. Sunt casatorita si am un copil . As dori sa stiu in cazul unui divort ce sanse as avea sa primesc custodia ... (vezi toată discuția)