avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum sa inchei contractul?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum sa inchei contractul?

As dori sa imi constitui un srl-d iar pt sediu social sa inchei cu cineva un contract de comodat. Cum pot proceda pt a include ulterior in cheltuieli intretinerea si alte obligatii financiare? Inchei contractul pt o singura camera sau pt tot apartamentul? Am citit undeva ca de la 1 ian 2010 este posibila includerea acestor cheltuieli chiar fara factura, dar nu stiu cum e mai bine. O camera sau tot apartamentul?

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Contract de comodat gipop2006 gipop2006 Aş dori să aflu dacă două persoane care vor constitui una un pfa contabil şi cealalta persoană fizică un SRL, pot incheia contracte de comodat pe ... (vezi toată discuția)
Infintare srl-sediu social lida_ro lida_ro Buna seara. M-ar interesa la infintarea unui SRL, cum e mai bine sa procedez pentru sediul social,trebuie facut act de comodat?sau de inchiriere a unei camere ... (vezi toată discuția)
Contract comodat mihapink mihapink Buna ziua, Am inceput demersul de inregistrare a unui SRL- D. Sunt in punctul in care trebuie sa duc un contract de comodat la Directia Finantelor (cel ... (vezi toată discuția)