avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract de comodat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract de comodat

Aş dori să aflu dacă două persoane care vor constitui una un pfa contabil şi cealalta persoană fizică un SRL, pot incheia contracte de comodat pe acelaşi imobil, un apartament cu două camere, pentru sediu social fară să desfaşoare nici un fel de activitate şi fară să-şi deducă cheltuieli de intreţinere.
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 08:45, 5 Mai 2017
Bună ziua,

Da, pot, fără nici o problemă.

Succes,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitarea cladirilor dupa noul cod fiscal cristianba cristianba Buna ziua, La completarea Declaratiei de impunere privind imozitul pe cladiri pt persoane fizice pt anul 2016, nu sunt sigur daca incadrez corect locuinta, ... (vezi toată discuția)
Deducerea chieriei si a altor cheltuieli pentru o firma care functioneaza in alt spatiu decat sediul social. stildeviata stildeviata De putin timp am infiintat un SRL avand ca domeniu de activitate Publicitate- cod CAEN 731.Pentru sediu social am incheiat un contract de comodat la o adresa ... (vezi toată discuția)
De la ce suma? giovana giovana sant persoana fizica autorizata si practic taximetria, de la ce suma se plateste impozitul pe profit si tva?#-o (vezi toată discuția)