avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Examen permis 13 din 15
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Examen permis 13 din 15

Stie cineva unde se da examenul cu 13 intrebari din 15 pentru ridicarea permisului mai devreme de termen .?
La Udriste sau in Pipera ?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:05, 4 August 2011
Din cate stiu eu in ambele locuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi pot redobandi permisul auto fara examen de testare a cunostintelor? Lavinia285 Lavinia285 Vesnica poveste: \"neacordare prioritate dreapta\" soldata fara victime... ba, chiar curios, eu nefiind inculpata de drept. Dar, cum se \"poarta\" in Romania, ... (vezi toată discuția)
Permis conduccere suspendat - de unde il pot ridica AlexNGR AlexNGR Buna ziua, Am urmarit discutiile existente in aceasta sectiune de forum, dar am nevoie de o lamurire referitoare la ridicarea permisului meu de ... (vezi toată discuția)
Redobandirea permisului de conducere! Andrei1994 Andrei1994 Buna ziua. As dori si eu sa fiu informat daca as putea sa redobandesc permisul de conducere,acesta fiind suspendat pentru o perioada de 30 de zile cu motivul ... (vezi toată discuția)