avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... solicitare pentru tip de contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

solicitare pentru tip de contract

Buna ziua,

ca PJ, suntem in postura de a incepe o colaborare ca agentie de intermedieri vanzari.

Avem rugamintea sa fim ajutati cu :
1) un contract complet pe care sa il avem cu producatorul (firma cu sediul in alta tara) , de la care va fi incasat comisionul, redactat in limba engleza.
2) un contract in relatia noastra cu cumparatorii (PJ din Romania), prin care sa putem fi protejati de eventuale fraude ( evitarea " la vedere" a platilor catre furnizor, "intreruperea" relatiei comerciale cu furnizorul, schimbare de nume sau sediu off-shore, etc)

Multumim anticipat!
Cel mai recent răspuns: ovidiu7676 , utilizator 14:57, 6 August 2011
Contractele le doriti gratuit sau contra cost?
Pretul fiind?....
Era o intrebare retorica, presarata cu putin sarcasm. Nu era nevoie sa imi raspundeti...
Aici se pun intrebari serioase care asteapta raspunsuri serioase.
Daca nu va ridicati la nivelul intrebarilor, glumiti pe alte site-uri, nu pe acesta pe care se presupune ca problemle sunt tratate cu seriozitate.
Noi l-am lasat demult pe Antoine de Saint-Exupery elevilor de clasa a 6-a.
Imi cer scuze ca am fost sarcastic. Nu trebuia sa o fac.
Totusi, nu vi se pare ca aveti niste pretentii cam exagerate : doriti redactarea a doua contracte, dintre cele care nu se gasesc pe toate drumurile, le doriti complete, cu clauze care sa va protejeze de fraude, doriti ca unul dintre contracte sa fie redactat in limba engleza si le mai doriti si gratuit?
Nici macar nu ne explicati in amanunt ce activitati intentionati sa desfasurati. Daca tot urmeaza sa va redactam contractele, macar sa formulam niste clauze la obiect, cu adevarat folositoare.

Alte discuții în legătură

Caut consultant specializat in e-commerce feketegy feketegy Buna ziua, Sunt administratorul unei societati de web design si web development. Am un contract comercial redactat in limba engleza si as dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Contract interstatal import mobilier danitc danitc Buna ziua! Ma intereseaza un model de contract intre 2 societati din 2 tari din Uniunea Europeana, prin care una din societati (Olanda) furnizeaza mobilier ... (vezi toată discuția)
Curtea de arbitraj din viena Simonatrader Simonatrader Buna ziua! Va solicit un sfat din experienta si cunostintele dvs: am un potential client extern (Cehia) care imi solicita insistent ca la art Litigii din ... (vezi toată discuția)