avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Toti judecatorii sunt in concediu ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Toti judecatorii sunt in concediu ?

Va rog frumos , o intrebare .... trebuie sa intabulez un teren saptamana viitoare ... daca platesc taxa de urgenta pentru intabulare , se rezolva ? sau daca judecatorii sunt in concediu trebuie sa astept pana binevoiesc dumnealor sa se intoarca la munca ? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gambino , utilizator 23:06, 17 August 2008
Pentru intabularea terenului va adresati Agetiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara - Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara. Taxa de urgenta e de 5 ori mai mare si dureaza o spatamana. Din cate stiu, taxa pt intabulare e in jur de 150 lei, iar in regim normal intabularea dureaza 21 de zile.
Informatii gasiti pe www.ancpi.ro.
multumesc pentru ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament, avansul se poate da inainte sa faca cadastrul? matrix_saf matrix_saf Salut, Am si eu o rugaminte, vreau sa cumpar un apartament in val de 70000 de euro si propritarii nu au bani sa faca cadastru intabularea si certificatul ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa FarcasLiliana FarcasLiliana Buna ziua, M-ar interesa ceva detalii despre procesul de intabulare a unei case, acte, costuri etc. Multumesc mult. (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare ioana_cristea2011 ioana_cristea2011 Cu ce acte trebuie sa merg la un notar sa imi calculeze cat costa un act de vanzre cumparare respectiv casa +teren total 800 metri patrati?si ... (vezi toată discuția)