avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... plata impozitului online
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

plata impozitului online

Buna tuturor. As vrea sa intreb despre plata impozitului online,daca stie cineva cum se procedeaza? este vorba de impozitu pt pfa.este nevoie de ceva formulare la finante? cum se procedeaza mai exact? Multumesc mult si o zi buna tuturor.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 07:09, 5 August 2011
Daca aveti contul de trezorerie de la fisc puteti plati prin intermediul Internet Banking sau prin intermediul www.ghiseul.ro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata taxe salariale ella2389 ella2389 Buna ziua, Intentionez sa platesc online toate taxele salariale catre bugetul de stat(daca as plati la ghiseu m-ar costa mai mult sa scot banii..etc) insa ... (vezi toată discuția)
Plata online taxe ramona88elena ramona88elena Buna seara, Am rugamintea sa-mi spuneti si mie unde si care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a plati taxa de tva si impozitul online? Va ... (vezi toată discuția)
Plata impozit venit 2019 xman_ghio xman_ghio Buna seara, Ma puteti ajuta cu indicatii despre cum sa platesc online impozitul pe venit? Am depus DU online si mi-am facut cont pe ghiseul.ro, dar acolo nu ... (vezi toată discuția)