avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... s-a acceptat refinantarea - banca imi solicita sa ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

s-a acceptat refinantarea - banca imi solicita sa inchid alte doua conturi

am facut o refinantare,suma acordata nu a cuprins tot ceea ce s-a trecut in contractul de refinantare.doua conturi(carduri de cumparaturi)au ramas deschise.platesc dobinda aferenta insa banca care mi-a acordat refinantarea ma ameninta sa inchid si cele doua conturi.nu dispun de suma necesara.ce urmari are aceasta situatie?spun executare silita.de ce daca eu sint bun platnic?
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 08:51, 5 August 2011
Nu inteleg ce legatura are banca cu cele doua conturi, pentru care nu a acordat refinantarea. Va rog detaliati, de ce banca va "ameninta" (ca sa folosesc expresia dvs.) sa inchideti cele doua conturi. Nu gasesc logica, mai ales ca spuneti ca sunteti buna platnica.
Ultima modificare: Vineri, 5 August 2011
ContSters103772, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refinantare newguy newguy Am facut o refinantare la o banca din Bucuresti. Cand am semnat contractul mi s-a explicat ca trebuie sa aduc adresele de inchidere de la cealalta banca unde ... (vezi toată discuția)
Card de cumparaturi emis fara semnatura mariusd27 mariusd27 Buna ziua Acum aproximativ o luna, ma trezesc cu un SMS din partea bancii unde am cardul de salarii, cum ca \"Extrasul aferent cardului tau de credit X a ... (vezi toată discuția)
Executare silita - angajament de plata si conturi blocate vasilem092 vasilem092 Buna ziua, v-as ruga sa ma ajutati cu o parere sau cu un sfat. Situatia este urmatoarea: Sunt un debitor in curs de executare silita pentru suma de 7000 ... (vezi toată discuția)