avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general semnatura electronica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

semnatura electronica

Buna dimineata, pentru a putea obtine semnatura elecronica sa depun pentru firma declaratii (sunt angajata la firma) trebuie neaparat imputernicire la notar de la directorul firmei daca nu sunt reprezentant legal?
In cat timp primesti un raspuns de la finante dupa ce depui documentele pt semnatura digitala?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 20:34, 5 August 2011
Nu mai este necesara procura facuta la notar, este suficienta o procura simpla. Raspunsul vine pe mail in 1-3 zile.
t.simona a scris:

Nu mai este necesara procura facuta la notar,

da? de cand au modificat ?
Inca din luna iulie (atunci cind eu am depus) decl 150 nu trebuia insotita decit de imputernicire simpla si copie dupa CI al posesorului semnaturii electronice.

Asta era practica (si chiar a functionat, am promit confirmarea si am trimis declaratii). Cum stam insa cu legislatia...............:((
t.simona a scris:

Asta era practica

... e clar ! suntem din "tari" diferite !La mine , la Constanta , fara procura notariala ... nu se poate ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)
Procura pentru semnatura electronica alina40 alina40 Buna ziua, daca a depus cineva la ANAF declaratia 150 si documentele solicitate pentru semnatura electronica, poate ne ajuta spunandu-ne ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Depunere online declaratii 100, 300 Doina B Doina B Buna ziua! Cu riscul de a considera ca pun o intrebare banala, pt linistea mea v-o adresez totusi: Am o firma cu salariati pt care voi depune online ... (vezi toată discuția)