avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... reziliere contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

reziliere contract

am o intrebare modalitatea de reziliere a unui contract este suficient o cerere de reziliere din partea beneficiarului sau dupa ce se face cererea de reziliere se mai intocmeste si Act aditional intre parti de reziliere??
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 09:41, 5 August 2011
Despre ce fel de contract este vorba?
Rezilierea intervine ca sanctiune pentru nerespectarea de catre cealalta parte a obligatiilor contractuale.
Dvs. probabil doriti denuntarea unilaterala a contractului.
este vorba de un contract de prestari servicii paza si da m-a refeream la rezilierea unilaterala din partea beneficiarului si daca este suficienta cerereade reziliere din partea sa sau eu prestator dupa trebuie sa intocmesc un Act aditional de reziliere
Puteti denunta unilateral contractul, doar daca clauzele acestuia va permit.
Daca in contract nu este mentionata aceasta posibilitate, atunci trebuie incheiat un acord bilateral de incetare cu cealalta parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii la asociatia de proprietari fara reziliere ! Lupulescu Robert Curatenie Blocuri Lupulescu Robert Curatenie Blocuri Buna seara, vreau sa va prezint urmatoarea situatie : -la data de x am incheiat in forma scrisa un CONTRACT de prestari servicii cu Asociatia de Proprietari z ... (vezi toată discuția)
Incetare contract babysee babysee Buna ziua, am o nelamurire: pot solicita incetarea unui contract de p-s avand in vedere ca in cuprinsul lui s-a omis inserarea unor clauze legate de ... (vezi toată discuția)
Preavizul este obligatoriu? anette31 anette31 Este vorba despre un contract de prestari servicii medicale La pct.ul din contract privind [b]Incetarea contractului[/b] este precizat ca una din parti este ... (vezi toată discuția)