avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lamuriri privind completarea dosarului depus la Legea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lamuriri privind completarea dosarului depus la Legea 290/2003 privind despagubirea cetatenilor romani din Basarabia

Familia mea a depus la Comisia Municipiului Bucuresti,in anul 2004, un dosar pentru obtinerea de compensatii in bazaLegii290/2003.
Mentionez ca proprietarii bunurilor sunt decedati de multi ani in schimb, la momentul respectiv, traiau toate trei ficele lor care sunt si mostenitoare de drept. Acestea, de comun acord au hotarat ca sa inainteze solicitarea la Comisia Mun. Bucuresti in raza careia locuia una din mostenitoare. Dupa decesul a doua dintre mostenitoare printre care si cea din Bucuresti, in calitate de fiu al ultimei mostenitoare am solicitat Comisiei lamuriri privind situatia dosarului. Am primit raspunsul ca dosarul trebuie completat cu mai multe documente, printre care - declaratie notariala autentificata asumata de cea pe numele careia s-a depus dosarul(si care este decedata), cu incheiere de autentificare , nu cu legalizare de semnatura , cum este cea atasata la dosar si declaratie notariala autentificata a doi martori (cu incheiere de autentificare , nu cu legalizare de semnatura , cum sunt cele anexate la dosar> Precizez ca ironia sortii a facut ca in prezent si cei doi martori sa fie decedati.
Va rog sa ma sfatuiti ce cale trebuie sa urmez pentru solutiona problema

Alte discuții în legătură

Pot lua orice notar din orice judet aminalex aminalex eu vreau sa cumpar o casa dar actele le fac in alt judet pot? (vezi toată discuția)
Declaratie notariala victor sorin victor sorin Impotriva mea a fost depusa o plingere penala la DNA , am primit raspuns NUP , am constat ca in dosar a fost depusa o DECLARATIE NOTARIALA , aceasta plina de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in cazul unei succesiuni privind o mostenire in urma ... sandor5657 sandor5657 Buna ziua! In cazul unei succesiuni privind o mostenire in urma parintilor decedati trebuie sa ma prezint personal, sau se poate da o imputernicire pentru ... (vezi toată discuția)