avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cat dureaza pana se stabileste primul termen in ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cat dureaza pana se stabileste primul termen in instanta de recurs?

Buna ziua,

Am incercat sa-mi recuperez taxa de prima inmatriculare la Tribunal Braila si am pierdut procesul pe motiv ca in cerere nu s-a cerut anularea deciziei de calcul a Fiscului , ci doar restiuirea taxei. Am mers mai departe la Galati , acum astept sa mi se dea termen de judecata.
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns la intrebarea : Cat dureaza pana se stabileste termenul de judecata?( dosarul a fost depus in jur de 10 iunie 2011).

Multumesc anticipat ,

CristinaD.
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
Puteti afla singura termenul stabilit pentru recurs daca urmati link-ul
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa prima inmatriculare alexteo alexteo Buna ziua doresc sa stiu care este procedura de recuperare a taxei auto pentru prima inmatriculare si cine ma poate ajuta cu multumiri (vezi toată discuția)
Taxa auto - recuperare jacquelline jacquelline Toamna trecuta mi-am cumparat un autoturism din Germania pe care am vrut sa-l inmatriculez fara plata taxei pentru mediu. In acest sens am actionat in judecata ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare 2009 valery valery Va rog daca puteti sa imi spuneti ce pasi trebuia urmati ptr recuperarea taxei de inmatriculare? Trebe mai intai cerere la finante si apoi daca e respinsa sa ... (vezi toată discuția)