avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda rovinieta

Va rog daca poate cineva sa imi raspunda.
Sunt sofer la o firma din Oradea care are sediul la 1 km de vama Bors. Plecand de la firma pana in vama nu am avut de unde lua rovinieta , iar la singurul Petrom pana in vama nu am putut intra cu tirul. Mi s-a intocmit proces verbal cu amenda dar nu sunt mentionat ca contravenient eu ci firma. Mentionez ca in caietul de sarcini cu atributiile soferului semnat la angajare in cele 28 de puncte nu intra in atributiile soferului cumpararea rovinietei. Acum cei de la firma imi opresc mie salariul spunand ca era in atributia mea de a cumpara aceasta rovinieta. Ce pot sa fac ? Daca merg in instanta , am castig de cauza?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: DorelG , utilizator 13:30, 6 August 2011
Incercati in instanta dar e bine sa va angajati un avocat care sa se lupte pt dv. Acum vin si va intreb si eu de ce nu ati coborat de la volan sa intrati in PECO pt a va achizitiona rovinieta si de ce trebuia sa intrati cu TIR-ul? Comoditatea costa mult uneori.
Ultima modificare: Vineri, 5 August 2011
Adrian Tudor, Consultant asigurari
Nu am coborat deoarece acolo se afla politia si nu mi s-a permis sa stationez autocamionul.

Multumesc pentru raspunsul acordat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident complicat buziladiana buziladiana sotul meu a stationat tirul intr-o localitate pe o strada cu doua benzi de mers puternic iluminata public dar ,,in raza de actiune a indicatorului OPRIREA ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta dupa 4 luni ku990 ku990 In data de 29.09.2018 am savarsit fapta de a conduce fara rovinieta. Mi-a sosit prin posta in data de 30.01.2019 un plic cu amenda, in dreptul; \" semnatura ... (vezi toată discuția)
Rovinieta cumparata,dupa ce ai fost fotografiat... HUBARDONI HUBARDONI Am urmarit cu mare atentie postariile celor care au fost \\\\\\"fotografiati\\\\\\" circuland fara rovinieta si care au cumparat dupa aceasta,in aceasi ... (vezi toată discuția)