avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... probleme cu administratora
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

probleme cu administratora

cine stabileste penalitatile de0,2%doar comitetul executiv?sau trebuie sa fie si un proces verbal al adunarii generale al proprietarilor care sa-l aprobe?la noi in asociatie se platesc preferential ,numai cine vrea administratora plateste ,altii care sunt prieteni cu doamna nu platesc.dansa semneaza toate actele, nu este controlata de nnimeni,cei din comitetul executiv sunt vecini de la dansa din scara ,doamna schimba cenzor fara sa faca sedinta,semneaza orice act,taie si spanzura in asociatie isi mareste indemnizatia singura.daca tot se platesc acele penalizari unde se duc.cand se fac reperatii in bloc se strang bani din bloc pt ca d-na spune ca nu sunt bani la asociatie pt reparatii.cand d-na cenzor a intrebat-o unde sunt banii din penalizari ,d-na administrator a spus ca nu mai sunt si bineinteles cenzora a fost schimbata imediat fara sa stie nimeni.este corect ce face dansa?presedintele este ceva in plus care ia o indemnizatie si nu face nimic nu semneaza nimic,nu stie nimic.
Cel mai recent răspuns: ogra , utilizator 13:28, 5 August 2011
Comitetul stabileste sistemul propriu de penalizare vezi art.30 lit. j din Legea nr.230/2007.Pentru administratoare daca este adevarat ce afirmati depuneti plangere penala pentru abuz si neglijenta.:rtfm::rtfm::angry:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inconstienta sau insusire de bani cu buna stiinta? goby goby Este corect ca un administrator de bloc sa depuna banii asociatiei in cont personal, la o banca X fara acordul Adunarii Generale?.Tin sa precizez ca asociatia ... (vezi toată discuția)
Cum se incadreaza fapta a administratorei conform legii? goby goby Este corect ca un administrator de bloc sa depuna banii asociatiei in cont personal, la o banca X fara acordul Adunarii Generale?.Tin sa precizez ca ... (vezi toată discuția)
Penalitati intretinere raluka raluka am si eu o problema cu penalitatile de la intretinere. Am in prezent 500lei penalitati, nu am platit deloc din ele, intrucat consider ca nu au fost calculate ... (vezi toată discuția)