avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie fara preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie fara preaviz

In 10.09.2011 va trebui sa ma intorc din concediul medical pentru ingrijirea copilului pana la 2 ani. Gasind intretimp un alt job, ce pasi trebuie sa urmez pentru a nu fi nevoita sa revin 30 de zile-preaviz-avand post de conducere la locul de munca din care am intrat in concediul medical pentru ingrijirea copilului pana la 2 ani (demisie si...). Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: dusanca , utilizator 08:00, 6 August 2011
Faceti cerere de incetare a c.i.m. cu acordul partilor , situatie in care nu se acorda preaviz ... cererea de incetare se poate depune in aceeasi zi cu cererea de revenire din CCC.
Nu sunteti in concediu medical, ci in concediu crestere copil.
Contractul de munca este acum suspendat.
Trebuie sa faceti o cerere de incetare a suspendarii contractului de munca la sfarsitul concediului (sau chiar mai devreme, daca doriti).
Va sugerez sa discutati cu angajatorul, poate va aproba cererea de incetare a contractului de munca cu acordul partilor, la o data pe care o solicitati, fara efectuarea preavizului.

Daca nu este de acord, va trebui sa efectuati perioada de preaviz prevazuta in contract.
rocristina a scris:

....
Daca nu este de acord, va trebui sa efectuati perioada de preaviz prevazuta in contract.


In acest caz, va trebuie sa faca cerere de demisie ...
Multumesc mult, cererea o pot trimite si prin mail?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie in timpul concediului de crestere copil dwinter dwinter Buna ziua, Din februarie anul curent sunt in concediu de crestere copil cu contractul suspendat. Firma a angajat in locul meu o persoana cu contract de ... (vezi toată discuția)
Lamurire cu prenatal si postnatal biarar biarar va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la urmatoarea intrebare: pe data de 21 decembrie 2009 baitelul meu face 2 anisori eu am beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua v_anamaria v_anamaria Sunt in concediu pentru ingrijirea copilului, mai am pana in aprilie, dar vreau sa revin la munca si nu vreau sa ma intorc unde am lucrat inainte de concediu. ... (vezi toată discuția)