avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Confidentialitate Registrul Comertului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Confidentialitate Registrul Comertului

Este corect ca Registrul Comertului sa faca publice nu numai situatii financiare sau date de identificare firma ci si date de contact telefon, mail sau informatii personale ale reprezentantilor societatii??? Adica esti obligat sa depui tot felul de declaratii si sa-ti treci informatii cu caracter personal, dar nu mi se pare corect sa primesti telefoane diverse din partea celor care citesc pe vreun site referinte declarate la inregistrarea firmei. Am posibilitatea optarii pentru confidentialitate intr-o oarecare masura? Multumiri
Cel mai recent răspuns: ovidiu7676 , utilizator 21:46, 8 August 2011
leuca_luminita a scris:

ovidiu7676 a scris:

da administratorul are obligatia sa dea un numar de telefon, de ce ? simplu ve ti fi contactat de toate organele competente in efectuarea controalelor: ITM, Garda financiara, altii conform legii controlae care au efectul de a va declara inactiv daca nu va gasesc la sediul social.

Ati fost sunat vreodata de cei enumerati??? Aia vin fara telefon inainte!! In schimb eu ma ocup de diverse probleme ale societatilor in relatia cu ONRC ( in calitate de delegat al acestora - intocmesc, redactez, depun si ridic documente) si imi trec nr. de telefon pentru ca in cazul in care se constata vreo problema sa ma contacteze ONRC, numai ca sunt sunata de tot felul de " priceputi" care imi propun tot felul de oferte sau colaborari.Mi-se pare normal ca sa fie nr. meu de telefon ca eu ma ocup de acte nu administratorul sau asociatul (ei nu au timp si rabdare sa faca cozi la Registru). In sfarsit aceasta problema va ramane, oricata apa ar curge pe Dunare!!!!

sigura ca da de la MAI, GARDA telefonic si de ;la LEASING , Banca si m au sunat in calitate de administrator al firmelor pe care eu le am INFIINTATA sau modificat, deorece treceam numarul meu pentru ORC si dupa 3 ani.Cei de la GARDA "stiu " ca doar administratorul inregistreaza la ORC :)) Am fost cu actele de colaborare dovada predare primire a documentelor in original, declaratie pe propie raspundere ca nu detin stampila firmei infiintate , nu am emis factura, etc. si a intocmit proces verbal de constatare .De aceea nu merita sa faci o infiintare daca nu ai tarife sa faca altii cate firme vor dar exista si riscuri de a face drumuri si dupa colaboare nu sti ce vor face esti un martor. La cesiuni au fost multe probleme , numai cine lucreaza stie practic.
Ultima modificare: Luni, 8 August 2011
ovidiu7676, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu buna ziua, va rog frumos sa imi spuneti cate coduri CAEN sunt permise legal ptr a fi trecute in Actul Constitutiv al unei firme SRL pe care vreau sa o ... (vezi toată discuția)
Preluare neautorizata a datelor firmei pe site-urile cu informatii despre firme IuliaPopescu IuliaPopescu Buna ziua, Este vorba in cazul nostru de vrajitorul.eu Refuza sa scoata de pe site datele firmei noastre - fapt pentru care sintem sunati in continuu de ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar infiintare firma, administrator terminus1 terminus1 Buna seara, Am o neclaritate, citind diverse site-uri, forum-uri, chiar discutand cu diverse persoane inca sunt in neclaritate cu urmatoarele: Pentru ... (vezi toată discuția)