avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rovinieta

TREBUIE SA IAU PE CINEVA DIN AEROPORTUL BANEASA! AVAND IN VEDERE CA LA IESIRE SUNT OBLIGAT SA FAC DREAPATA SI CA SA INTORC TREBUIE SA MERG PNA LA PRIMUL PASAJ....
INTREBAREA ESTE ... AM NEVOIE DE ROVINETA????
VA MULTUMESC ANTICIPAT!
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:48, 5 August 2011
Da este obligatorie rovinieta din moment ce intrati fie si pt numai un metru de incalcare a DN.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de drumuri (rovinieta) Luminita Musat Luminita Musat Buna ziua! Care este domeniul de aplicare a rovinietei? Mai exact, pentru zonele din jurul bucurestiului( Pantelimon, Berceni, Cernica, Baneasa etc. )imi ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie rovinieta pe un drum national care trece printr-o localitate? sebastians sebastians Buna ziua, Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns la urmatoarea intrebare : Este obligatorie rovinieta pe un drum national, daca DN-ul trece printr-o ... (vezi toată discuția)
Despagubire rovinieta fanut25ady fanut25ady Am o pb putin mai complicata,mi-au venit doua amenzi pt lipsa rovinetei,fiind inregistrat cu o camera a CNADNR,fapta care nu o pot contesta.pana aici,totul ... (vezi toată discuția)