avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... declaratii cabinet notarial
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

declaratii cabinet notarial

Ce declaratii se depun lunar pentru un cabinet notarial in afara de declaratia 112 ,decontul de tva ,declaratia 208 semestrial?
Cel mai recent răspuns: luca_christina , utilizator 16:38, 4 Octombrie 2011
Lunar, doar cele indicate.
La sfarsitul lunii se intocmeste borderoul privind impozitul pe veniturile din transferul proprietatilor imobiliare .Ce declaratie trebuie depusa cu acest impozit?
Ce fac cu acest borderou il depun cu declaratia 100 la trimestru sau cu declaratia 208 la semestru?
La cabinetele notariale se depune si declaratia 100 lunar cu impozitul pe venitul din transferul proprietatilor imobiliare din patrimoniul personal impreuna cu borderoul de impozit.Daca depuneti decl.100 online,borderoul trebuie inregistrat la administratia financiara de care apartine cabinetul(cu nr de inregistrare-2 exemplare).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 209 - va rog sa ma indrumati mom mom Anul trecut am dezbatut in instanta impreuna cu fratii mei succesiunea in urma decesului parintilor. Acum am primit acasa o instiintare de la Administratia ... (vezi toată discuția)
Calendar obligatii fiscale pentru luna aprilie 2012  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu 1. Declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat [b]Formular 100[/b] (format electronic) - [b]lunar[/b] 2. Declaratia privind obligatiile de ... (vezi toată discuția)
Declaratia 394 oviiul oviiul pentru o firma care a optat sa fie neplatitoare de tva din 2011,(01.02.2011} se depune declaratia 394 pentru semestrul I 2011?.Numai pentru luna ianuarie sau ... (vezi toată discuția)