avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vreau sa stiu :cum gandeste si ce urmareste un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vreau sa stiu :cum gandeste si ce urmareste un procuror?

Eu am senzatia ca e pe invers, daca tu spui una el spune invers.
Oare daca tu spui invers el cum spune?
Cel mai recent răspuns: ContSters217470 , utilizator 23:10, 5 August 2011
dstefan a scris:

.................

Simplu: Orice ai spune,el tot urmareste sa te bage la inchisoare...ca doar asa isi castiga existenta. Se foloseste de orice mijloc "de proba - spune el",chiar daca ar fi sa-ti fabrice asemenea proba. Chiar stiu astfel de "podoabe" de magistrati procurori...in realitate,niste canalii,scursuri ale societatii,rebuturi sociale. Aceste cuvinte sunt prea frumoase pentru cei la care fac referire - si sigur se stiu ei, gunoaiele naibii. Daca n-ar fi la adapostul legii (create anume ptr. ei....),oare ce ar face ? Poate ca ar ajunge "pe invers" cum spuneti dvs. si s-ar duce la turci ?
Ce parere aveti ?
O seara buna.
Eu ma abtin sa folosesc cuvinte mari, dar eu din cauza unoi procur-or am suferit un prejudiciu de 50000 Ron , adica , am fost victima unei inselaciuni , am cumparat o masina , desteptul in cauza imi face dosar de tainuire . Eu ulterior cumpararii am dat in judecata pe toata lumea , asta dupa 3 ani de procese, zice ca am tainuit.
Proprietarul a cumparat-o prin credit, in actele ei era el , nu banca, dupa 3 luni vinde masina, il reclama pe ala care o cumpara , pentru 500000HUF, ,banca face cerere de rascumparare deoarece smecherul, nu a mai platit ratele , astfel ajunge in baza de date Internationala ca furata( situatie pe care am aflat-o la 8 luni dupa cumparare , duc povestea la Politie, nimic, revin si insist sa-mi comunice obligatiile mele , nimic ma judec cu toti, trece un an revin la Politie, surpriza , ia cererea si dupa 3 zile sunt acuzat de tainuire , misto?
Numitul procuror vazand cererea de inmatriculare o respinge , deoarece Banca vrea masina.
Trec toate fazele procesuale obtine o sentinta cum ca :Inmatricularea in Ro ar fi nelegala (dar la dosar soseste si adresa Interpol , cum ca Banca nu doreste masina .
A cui este masina ? banuiesc ca a lu Desteptu asta , Nu?

Impozitul pentru ea este 7700 RON / an , cine ii plateste , eu?
In ce judet se petrece speta ?
Bv
Daca tu spui adevarul, asta este , in concluzie :
Sa nu spui niciodata nimic pe invers decat ceeste adevarat , ca:
Banuiesc ca nu mai are ce cerceta.!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poti da in judecata ministerul public? ContSters217470 ContSters217470 Procurorii pot face orice sub protectia art 504 ? E vorba de articolul \" Procurori cu impresii- etc\" Acestia raspund doar pentru cele doua ipoteze? ... (vezi toată discuția)
Este fapta penala ce am facut? cristianmihai12 cristianmihai12 Buna seara Acum 2 zile am vrut sa cumpar motorina de la un tir care se afla in parcare.Am oprit acolo mi-am aprins o tigare iar acesta a intrat in vorba cu ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina si am fost pacalit AlexBC AlexBC Buna seara, Va rog din suflet sa ma ajutati cu aceasta problema. Sunt din Bacau si ieri am cumparat o masina din Focsani de pe un site auto. In anunt ... (vezi toată discuția)