avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Eliberare acte medicale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Eliberare acte medicale

Buna seara. Am incercat sa obtin cateva acte medicale (analize si fisa de internare) de la un spital judetean. Pacientul este tatal meu care a decedat. Am facut o cerere catre directorul spitalului dar aceasta a fost respinsa fara un motiv clar. Puteti sa imi spuneti daca cei de la spital au obligatia sa imi elibereze aceste acte sau trebuie sa ma adresez instantei.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: crt82 , utilizator 11:47, 10 August 2011
Va puteti adresa instantei de contencios administrativ care sa oblige spitalul sa va dea copii de acele acte
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar medical - legea pacientului. marysimo marysimo Doresc să obțin o copie a întregului dosar medical al copiilor mei minori de la un spital la care am fost internați. Pe adresă la ce lege să fac referire ... (vezi toată discuția)
Concediu medical Florys12 Florys12 Buna seara. Am avut copilul de 9 ani internat în spital 2 zile. A trebuit să stau însoțitor si am platit 18 lei. Fișa de internare este pe numele ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma sa-mi scot tatal din spitalul de psihiatrie trascaionut trascaionut Buna seara.Tatal meu este internat in spitalul de pshiatrie din C-TA de fratele meu si incerc de 2 luni sa-mi scot tatal si nu pot , am platit si un avocat si ... (vezi toată discuția)