avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

Buna seara. Am avut copilul de 9 ani internat în spital 2 zile. A trebuit să stau însoțitor si am platit 18 lei. Fișa de internare este pe numele copilului. Am fost la doctorul de familie sa imi dea concediu medical pe cele 2 zile in care am stat ca însoțitor la fiica mea. A refuzat pe motiv că cei de la spital trebuie sa imi dea concediu medical,dar doctorita pediatru mi a spus clar ca doctorul de familie trebuie sa ma rezolve,nu ei. Toate mamicile care mai erau in salon,3 la numar asa au procedat. Mentionez ca copiii noștri erau internați cu virus gripă,toti cam de aceiași vârstă. Intrebarea mea este daca doctorul meu de familie a procedat corectat,a respectat legea când mi a refuzat să imi acorde 2 zile de concediu medical sau trebuia de la spital sa-l primesc??? Multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:18, 1 Martie 2019
Nu precizati ce document v-a eliberat spitalul pe care sa-l prezentati medicului de familie pentru a va putea elibera concediu medical dvs., fisa de internare fiind pe numele copilului.
Puteti sesiza Directia Judeteana de Sanatate Publica si Casa Judeteana de Sanatate in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Sesizarea se poate trimite prin posta cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical lauzie turcu_raisa turcu_raisa Buna dimineata. Ma numesc Raisa Slav si sunt mamica unui baietel de 6 saptamani nascut prematur (35 saptamani). Precizez ca am nascut pe 19 septembrie 2017 ... (vezi toată discuția)
Plângere împotriva medicului de familie Adriana0780 Adriana0780 Unde pot depune plângere împotriva medicului de familie cu un comp lipsit de resp fata de pacientii cu urgnete si sarcina cu avort spontan. ( si-a blocat ... (vezi toată discuția)
Concediu medical simgab simgab Buna ziua Datorita profesiei extrem de stresante si galagioase, din noiembire anul trecut am adus la cunostinta medicului de familie ca imi este foarte rau(nu ... (vezi toată discuția)