avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... va rog sa-mi dati un sfat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

va rog sa-mi dati un sfat

SUNT DIVORTATA DE 3 ANI SI AM UN BAIETEL DE 7 ANI TATAL COPILULUI PLATESTE ACUM PENSIA ALIMENTARA 80 RON DORESC MARIREA PENSIEI ALIMENTARE . EL ESTE PLECAT IN STRAINATATE DE 4 ANI SI LA PROCES NU A DECLARAT NICI UN VENIT VA ROG SPUNETI-MI CE PASI TREBUIE SA URMEZ . MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: ContSters54829 , utilizator 00:27, 19 August 2008
Va trebui sa dovediti ca are venituri.
Puteti incerca sa cereti majorarea pensiei de intretinere dar va trebui sa indicati locul lui de munca.
Ma tem ca un avocat nu va poate ajuta prea mult la proces.
Daca nu faceti dovada veniturilor se va respinge cererea dvs de majorare a pensiei de intretinere.Sau cel mult se va majora in limita salariului minim pe economie.

avocat Claudiu Lascoschi
Si cum pot face dovada veniturilor daca munceste la negru sau cel putin asa sustine el , dar nici nu prea cred ca venitul lui lunar se ridica doar la minimul pe economie din Romania . Nimeni nu ar crede asa ceva multumesc
Eu nu cred ca veti face dovada. Numai cu ajutorul tatalui parat puteti dovedi.

avocat Claudiu Lascoschi
Mai ales daca munceste la negru nu veti obtine nimic; mai mult, genul acesta de dosar dureaza destul de mult, chiar si atunci cand aveti datele necesare referitoare la locul de munca al sotului in strainatate, pentru ca instanta cere relatii direct de la societatea al carui angajat este fostul dvs sot!
Insa daca nu aveti nici un fel de probe ca fostul sot munceste si nici nu puteti indica locul de munca, atunci formulati o actiune care din start este supusa esecului. Incercati sa aflati mai multe date. Este singurul lucru care va poate ajuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog un raspuns fenea fenea CUM POT DOVEDI VENITUL TATALUI AFLAT IN STRAINATATE SAU CUM POATE EL DOVEDI CA NU ARE VENIT DACA ESTE PLECAT IN STRAINATATE DE 4 ANI DOAR ACOLO NU CASTIGA ... (vezi toată discuția)
Abandon kaa 1 kaa 1 .. de familie nu si-a platit de 3 luni pensia de intretinere stabilita de instanta acu 2 ani. intre timp si-a schimbat jobu si am convenit sa plateasca in ... (vezi toată discuția)
Actualizare pensie alimentara viorinc viorinc Buna ziua! odata cu marirea salariului minim pe economie creste si suma datorata de 25 % pentru pensia alimentara? daca tatal este plecat din tara de ani de ... (vezi toată discuția)