avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Criterii evaluare terenuri ANRP
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Criterii evaluare terenuri ANRP

care sunt criteriile de evaluare ale terenurilor la anrp? Cum este stabilit pretul /mp?
Cel mai recent răspuns: Evaluator Petrescu Cezar , Evaluator 09:28, 8 Septembrie 2011
OG nr.81/2003, actualizat
Imi pare rau ca te contrazic gigi47, dar criteriile nu au nici o legatura cu OG. In conformitate cu Standardele Internationale de Evaluare, singurul criteriu il reprezinta valoarea de piata. Aceasta este calculata in urma unui studiu de piata asupra tranzactiilor si/sau ofertelor existente pe piata in zona respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare teren anrp bejenaru bejenaru Buna ziua! Am niste nelamuriri. Am depus la ANRP un dosar pentru despagubire pentru un teren. Am vb cu un evaluator agreat de ei si am inteles ca pentru ... (vezi toată discuția)
Reconstituire drept de proprietate arhitectool arhitectool Buna ziua, Tatal meu a solicitat reconstituirea dreptului de proprietate asupra unui teren care a apartinut bunicilor mei (parintilor sai), imobil de pe care ... (vezi toată discuția)
In atentia avocatiilor pledanti: confuzia intre notiuni. denaturarea realitatii. valabilitatea raportului de expertiza judiciara. legalmgm legalmgm O prima consecinta a confuziei intre notiunile de \"valoare de circulatie\" si cea de \"valoare de piata\". Statistic vorbind, avocatii pledanti au observat ... (vezi toată discuția)