As dori sa stiu care sunt riscurile deschiderii unei firme pe numele meu...doreste cineva sa-si infiinteze o societate pe numele meu...iar eu sa-i dau o procura...nu am idee cam ce domeniu de activitate ar avea firma respectivului...dar cred k pe fonduri europene....spunea ceva de genu ca trebuie sa fie pe numele unei studente pana in 35 de ani....eu am terminat anul acesta masterul in drept.....
Iar Eu in toamna dau la barou si as vrea sa stiu cu ce ma afecteaza..eu nu mai am deschis nimic pe numele meu...si cate firme se pot deschide de catre o pers?
In cazul in care societatea ar acumula datorii si ar intra in insolventa, ar fi posibila antrenarea raspunderii dvs. pentru datoriile societatii.
In plus, daca se foloseste de dvs. pentru a beneficia de anumite facilitati, intrucat respectivul nu indeplineste conditiile necesare, aceasta constituie infractiunea de inselaciune, la savarsirea careia si dvs. va veti da concursul.
nimik, avocati pot fi asociati dar administratori nu , ca sa beneficiati de SRL-D trebuie sa fiti si administrator deci cade propunerea respectivei persoane.
Problema
johannesy
am dat o firma prin februarie anul acesta si acum sunt chemat tot eu in insolventa? ce fac? eu am dat firma la alti oameni. de ce ma cheama tot pe mine?
(vezi toată discuția)
Executare silita
nagybela
sutem 3 asociati la o societate,administratoru a semnat un contrat cu o societate la care a ramas cu datori despre care noi nu am stiut si acuma am primit o ... (vezi toată discuția)