avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... copi
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

copi

buna ziua ma numesc gina sunt mama a unui baiat de 8 ani am divortat si am cerut incredintarea minorului (baiatului meu de 8 ani)care am si cistigato eu lucrez in strainatate as avea si eu o intrebare :eu vreau sa iau baiatul cu mine :imi trebuie samnatura tatalui pentru al lua cu mine in tara in care lucrez chiar daca am hotarirea de incredintare in favoarea mea multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:47, 6 August 2011
nu aveti nevoie de acordul tatalui, ci de acea hotarare legalizata
Daca plecati in UE nu va trebuie semnatura tatalui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile parintelui cu , cutodie emiliapetre emiliapetre SINT O MAMA CU 2 BAIETI MINORI PE CARE DORESC SA AI IAU CU MINE INAFARA TARIII . AM CUSTODIA COPIILOR SI AS DORI SA STIU CE SE POATE INTIMPLA DACA ,COPIII NU ... (vezi toată discuția)
Divortul si dreptul copiilului Cosmina-Claudia Cosmina-Claudia Buna ziua .Ma numesc Cosmina-Claudia an varsta de 27 de ani si am un baietel de 6 anisori.M-am casatorit in 2005 si in 2008 am divortat .Acum muncesc in spania ... (vezi toată discuția)
Scoaterea copilului din tara - divortat LucianIonut LucianIonut Prietena mea care sunt momentan cu ea sa despartit nu de mult.Ea a plecat in italia sa lucreze si sa trimita bani acasa ca el nu lucra,se lasa mereu d emunca ... (vezi toată discuția)