avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce e de facut
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce e de facut

unde se pate depune plingere de parasire de domiciliu daca sotia mea e plecata de 2 luni de acasa iar acum cere sa las copilul sa stea cu ea dar sa nu stiu eu unde sta
Cel mai recent răspuns: Cristina Voicu , Avocat 22:37, 6 August 2011
Îmi pare rău să vă anunț, însă nu există în România o instituție a statului unde soții să-și pârască soțiile că au părăsit domiciliul.
dar ea in instanta va zice ca am alungat-o de acasa eu cum pot sa dovedesc ca a plecat de bunavoie
martori.vb cu av dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, custodie copil Paraschiv12 Paraschiv12 Buna ziua , doresc sa ma informeze un avocat/a daca pot avea vreo sansa in cazul meu. Sotia mea a depus actele de divort din motivul \"geloziei\" ea lucrand la ... (vezi toată discuția)
Custodie copil valymylove valymylove Buna ziua ...din cate am inteles in momentul in care te desparti de sot/sotie avocatul poate obtine acordul ca pana la finalizarea procesului pentru custodia ... (vezi toată discuția)
Parasirea domiciliului conjugal si a unui minor daridan daridan buna dimineata!asi dori si eu sa stiu ce ar trebui facut in cazul meu.mentionez faptul ca sotia mea a plecat de acasa in urma cu 2 luni anuntandu-ma printr-un ... (vezi toată discuția)