as dori sa stiu daca o executare in curs {adica au trecut 4 licitatii la o casa si nu a fost nici o oferta}se poate opri daca se incearca o intelegere de plata.mentionez ca in cazul vinderii imobilului cel care a cerut executarea nu si-ar recupera creanta deoarece valoarea imobilului nu acopera nici ipoteca bancara.vreau sa stiu daca mai pot face ceva pentru a inceta executarea in sensul ca as putea sa incep sa platesc din datorie dar doar in cateva rate .va multumesc
Executarea inceteaza prin prescriptie, daca creditorul nu a facut mimic pt a-si recupera debitul in termenul legal. Puteti vorbi cu executorul pt un angajament de plata esalonat, avand si acordul creditorului, caz in care executarea se suspenda. In cazul in care bunurile imobile nu acopera creanta, se urmaresc si cele mobile, inclusiv toate veniturile dvs.
precizez ca imobilul e pe srl iar acesta nu mai are nimic inregistrat pe el iar asociatii nu au nici venit nici bunuri mobile sau imobile deci nu ar mai avea nimic de executat in acest sens sper si eu la o intelegere.daca se vinde imobilul creditorul nu vede nici un ban si nu mai are sanse sa recupereze creanta .credeti ca merita sa incerc la executor am vreo sansa
Bilet la ordin avalizat
osaka
Buna ziua,
In urma cu doi ani de zile am cumparat un teren la semnarea contractului de credit cu banca mi s-a solicitat si un bilet la ordin avalizat, pe care ... (vezi toată discuția)