avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ref credite bancare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ref credite bancare

buna ziua,as dori sa ma informati daca exista vreo posibilitate de amanare/refinantare sau oricare alta ref la credite bancare.
-am credite facute in timpul casniciei,dupa care a urmat divortul apoi din motive de sanatate grave a trebuit sa ma pensionez de boala(diminuarea veniturilor),credeti ca as putea avea vreo solutie din partea bancii?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:40, 7 August 2011
mergeti cu dovada veniturilor dvs pe la banci si vedeti daca va incadrati pt o refinantare, conditia e sa fiti cu plata la zi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutii impartire datorie comuna maya29 maya29 Buna seara, as dori un sfat va rog ref la urmat sit: -in timpul casniciei am facut credite bancare la care doar una din parti apare in acel contract,a urmat ... (vezi toată discuția)
Solutii noemi2 noemi2 Buna ziua, as dori un sfat ce se mai poate face in urmatoarea situatie: -datorita problemelor de sanatate grave, a trebuit sa optez pentru pensionare care a ... (vezi toată discuția)
Partaj tinaa tinaa buna yiua . Hristos a inviat! va rog sa imi spuneti daca pot depune actele pt partaj in timpul divortului sau trebuie sa astept pana la terminarea lui . daca ... (vezi toată discuția)