avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... SOLUTII impartire datorie comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

SOLUTII impartire datorie comuna

Buna seara,
as dori un sfat va rog ref la urmat sit:
-in timpul casniciei am facut credite bancare la care doar una din parti apare in acel contract,a urmat divortul iar pers respectiva nu-si mai achita ratele pe motiv ca nu este titularul creditului.In calitate de titular am platit ratele in continuare,la banca nu am gasit nicio intelegere deoare din motive de sanatate grave a trebuit sa optez pentru pensioanare,venitul mi s-a diminuat automat.
-ce pot face? multumesc!
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 20:39, 10 Mai 2013
Imediat dupa divort trebuia sa faceti partajul bunurilor comune cat si a obligatiilor privind creditul respectiv cu chemarea in instanta a bancii ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutii noemi2 noemi2 Buna ziua, as dori un sfat ce se mai poate face in urmatoarea situatie: -datorita problemelor de sanatate grave, a trebuit sa optez pentru pensionare care a ... (vezi toată discuția)
Ref credite bancare ContSters211619 ContSters211619 buna ziua,as dori sa ma informati daca exista vreo posibilitate de amanare/refinantare sau oricare alta ref la credite bancare. -am credite facute in timpul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua- poprire pe salariu Miky50 Miky50 Localitate: braila Data: 21-01-2014 buna ziua Ma aflu intr-o situatie disperata va rog din suflet sa ma ajutati daca puteti:In noiembrie 2013 la data de ... (vezi toată discuția)