avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... bani primiti din greseala in cont
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

bani primiti din greseala in cont

buna,am un card de cumparaturi [editat] si vreau sa stiu daca este corect ceea ce a facut banca?In data de 18.07.2011 au facut o greseala si mi-au bagat in cont suma de 500ron ca sa aflu ca in data de 01.08.2011 am minus 500 ron pe card,eu banii i-am cheltuit fara sa stiu de aceasta greseala,nu-mi convine sa raman restant din cauza bancii,ce sa fac si la cine sa ma adresez in legatura cu aceasta problema?va multumesc
Ultima modificare: Joi, 8 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:37, 7 August 2011
E de presupus ca v-a convenit cand v-au virat acei bani. Daca nu va vor penaliza pe dvs pt greseala lor, eu zic ca e totul Ok.
Cand v-a fost prezentata oferta cu creditarea cu acea suma trebuia sa reactionati. Inca de cand ati achizitionat acel card vi s-a explicat fie ca veti fi scutit un nr de luni de la rambursarea creditului fie ca periodic vi se va incarca in cont o suma de bani pe care insa va trebui sa o rambursati intr-un anumit termen. Chiar ati crezut ca se fac astfel de pomeni? Mai ales de catre banci.
nu zic ca nu mi-a convenit ca mi-a bagat banii aceia dar daca nu aveam [editat] online nu stiam de aceasta greseala,eu zic ca trebuia sa ma anunte
Ultima modificare: Joi, 8 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator
Iar ei or sa zica ca nu trebuia sa intrati in bani...
chiar daca i-au bagat din greseala, dvs i-ati cheltuit si fiind vb oricum de un card de credit, trebuie sa-i inapoiati la data scadenta ce apare pe raportul de activitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am luat acum 3 ani un card de cumpărături de la ... Laurentiu197 Laurentiu197 Bună ziua, am luat acum 3 ani un card de cumpărături de la BRD și după cum mi sa spus de cei de la banca ca trebuie sa depun minim 50 de lei în fiecare ... (vezi toată discuția)
Transfer bancar în contul greșit. eroare a băncii Dygfyu Dygfyu Buna ziua, am o problema. Am depus banii pentru cardul de cumpărături de la Banca X timp de două luni. Astăzi am primit un mail cum ca de 2 luni nu am ... (vezi toată discuția)
Greseala facuta de un angajat al bancii cristiciobanu cristiciobanu Buna ziua. Am si eu un card de cumparaturi si luna trecuta am fost sa platesc minimul de plata adica 120 ron dar angajata mi-a facut chitanta cu 1200 ron. In ... (vezi toată discuția)