avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare de ani
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare de ani

va rog sa-mi spuneti cum as putea sa recuperez aproape 8 ani lucrati in acelasi loc de munca daca angajatorul nu mi-a platit CAS-ul ?:-/
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 10:53, 21 August 2008
O varianta ar fi sa se plateasca contributia de asigurari sociale datorata , inclusiv dobanzile si penalitatile aferente.
Faceti o reclamatie si solicitati plata contributiilor datorate.
Daca fostul angajator mai exista (deci nu a falimentat) mai aveti o sansa. Mergeti intai la acesta si discutati cu administratorul (directorul, patronul), sa va plateasca cu un ordin de plata personalizat cu numele dvs. Daca nu vrea, faceti reclamatie la ITM (sanse mici sa va rezolve) sau actionati in instanta (consultati si un avocat). Succes!
Ultima modificare: Marți, 19 August 2008
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Avand in vedere ca sunt atatia ani, o parte din debit este prescris ;)
Si se prescrie si vechimea in munca a unui om? X-(

Alte discuții în legătură

Executare silita proprire salariu zograffi zograffi buna ziua, in 2005 am facut un card de credit de 2100 ron la o banca. am achitat ratele pana in 2009, dupa care am ramas fara servici si nu am reusit sa mai ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie in baza unei sentinte judecatoresti gati976 gati976 Buna seara! Ma intereseaza termenul de prescriere a unei datorii in baza unei sentinte judecatoresti! Un fost angajat mi-a deteriorat o statie totala, in ... (vezi toată discuția)
Plata la zi in cazul unei sume prescriptibile alecsya alecsya Buna ziua.Sunt Intr-un proces cu asociatia de proprietari pentru prescrierea unui debit de peste 8 ani,in perioada in care eu as dori sa achit la zi factura ... (vezi toată discuția)