avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate reducere ratb
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

reducere ratb

buna seara.am terminat anul acesta o facultate particulara la zi.in luna iulie am dat licenta.vreau sa stiu daca mai pot beneficia de reducere ratb,metrorex pana in septembrie(inclusiv) sau acea reducere este valabila pana in iulie...va multumesc
Cel mai recent răspuns: marinescuraluca , utilizator 13:34, 19 August 2008
De drept si de fapt, nu mai sunteti studenta, deci...nu ar trebui sa mai beneficiati de reducere pentru studenti pe mjloacele ratb si metrorex..Pe de alta parte, anul universitar 2007 - 2008 dureaza pana la sfarsitul lui septembrie 2008.Practic, ati incercat sa mai obtineti un card de calatorie cu costurile reduse la 50%?
Pentru eliberarea unui astfel de tip de abonament,dupa cum probabil stiti, trebuie sa prezentati legitimatia de reducere transport, eliberata de institutia la care sunteti cursant si vizata pentru anul in curs.
Banuiesc ca o aveti vizata pe anul univ.2007-2008, deci daca vi se elibereaza card, e totul in regula.
am fost astazi si mi-a acceptat legitimatia.abonament ratb.va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare furt acte identitate Marie_Ann Marie_Ann Buna seara, revin la dumneavoastra cu o problema din pacate. In seara aceasta in jurul orelor 17-18 mi s-a furat portofelul cu toate documentele(carte ... (vezi toată discuția)
Studentii doctoranzi mai pot cumpara abonamente ratb si metrorex cu reducere ? Mihai Nicolcioiu Mihai Nicolcioiu Buna ziua, Numele meu este Mihai Nicolcioiu si va cer sfatul in legatura cu o problema legata de invatamantul superior. Baiatul meu este doctorand bugetat ... (vezi toată discuția)
Ratb - ca student, beneficiez sau nu de reducere? AndreiGr AndreiGr Buna seara, As dori sa ma lamureasca cineva daca se poate. Exista cumva vreo lege sau hotarare care sa stipuleze ca trebuie sa fii student in acelasi ... (vezi toată discuția)