avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... procedura de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

procedura de divort

Va rog sa ma ajutati cu toate informatiile necesare pentru inceperea procedurii de divort, avand in vedere ca m-am casatorit in sectorul 2 si sotul este cetatean american. Cum se procedeaza acum, ca am auzit ca este o procedura mai simpla? Cat ma cost
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 11:35, 8 August 2011
Daca ambii soti sunt de-acord cu divortul,atunci se poate divorta la starea civila sau la notar.

[ link extern ]

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura simpla de divort angajat angajat Va rog sa ma ajutati cu toate informatiile necesare pentru inceperea procedurii de divort, avand in vedere ca m-am casatorit in sectorul 2 si sotul este ... (vezi toată discuția)
Actele necesare pentru un divort notarial. nadya-nadya nadya-nadya as vrea sa stiu actele necesare pentru divortul notarial.Eu fiind cetateana a Rep Mold si sotul cetatean roman. (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean american ContSters246787 ContSters246787 buna ziua, poate cineva sa ma ajute cu un raspuns,,vreau sa ma casatoresc in aceasta vara , iubitul meu este cetatean american , nu vrem sa ne stabilm in ... (vezi toată discuția)