avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Fara schimbare,NU poate exista Progres!
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Fara schimbare,NU poate exista Progres!

Fara schimbare,NU poate exista Progres!-iar pentru a atinge aceasta performanta,trebuie sa ne unim fortele toti romanii,pentru a normaliza fiecare clipa a trecutului care ne-a " alterat"viata tuturor,aducandu-ne de multe ori in pragul disperarii,din motive comune:-disponibilizari,marginalizari,convulsii sociale pana la limita dintre viata si moarte,razmerite sociale ratate prin interventia autoritatilor,constrangeri sa facem ceea ce nu dorim,cenzurari,lipsuri financiare,deceptii,toate conducaand doar spre un singur drum:-deznadejdea si saracia.
O analiza concreta a trecutului,poate ne-ar determina sa eliminam tot ceea ce inseamna raautate,dispret,invidie si constrangerea de a face ceea ce nu ne place.
Privind si analizand faptele noastre ,vom gaasi fila vietii care araata cum sa ne schimbam in bine si a ne indrepta pe drumul succesului si al prosperitatii.
Primul lucru pe care trebuie sa-l indeplinim,este capacitatea de a elimina tot ceea ce inseamna Superfluu si sa pastram doar esentialul fiecaruia in interiorul nostru .
Puterea schimbarii se afla in mainile nostre -societatea civila-,pentru ca numai Noi,cunoastem ce inseamna "vitregiile vietii" sub conducereaa unor incompetenti alesi pe spranceaana politicului pervers.
A venit timpul sa analizam reaalitatea asa cum exista in starea actuala si sa luam atitudine ferma ,pentru a influienta punctul de vedere al cetaateaanului obisnuit cu suferinta si nemultumireaa zilnica ,care-si doreste cu adevarat schimbarea cat maai curaand.
Pentru a putea sa renastem,trebuie mai intaai sa murim(la figurat vorbind) si sa oferim firelor de iarba ,dar si frunzelor,precum si intregii naturi ,sa ne indrume catre rodnicia,veselia ,naturaletea si gingasia fructului implinirilor si desfatarilor intr-o viaata de OM-mult mai frumoasa ca paana acum-,pentru ca noi,romanii obiditi de suparari si necazuri,meritam totusi o soarta mai buna !.......

In campul devenirii visului ca fiind realitate,trebuie sa existe sensibilitatea si curiozitatea descoperirii schimbarii care o putem aduce numai noi,cei care suntem adevaratii fii ai noptilor (barbatii) si minunatele fiice ale soarelui(femeile)din Romania.

Cred,ca a sosit clipa renasterii romanului de rand,care viseaza sa scape odata de toate neajunsurile ,piedicile,nelinistile ,nemultumirile si frustrarile traite sub promisiuni ticaloase a celor care urlaau disperati in campaaniile electorale mintind cu nerusinare un popor care le-a dat o sansa uriasa sa dovedeasca capacitatea lor mentala si intelectuala.Au dovedit ca stiu doar saa-si mareasca lefile,sa-si puna laa loc sigur rubedeniile si "toate creaturile personale" prin functii bine platite,au demonstrat ca stiu sa se plimbe si sa se distreze pe banii poporului roman,insa au uitat cu desaavarsire si de rolul lor in functiile dobandite fraudulos.
De aceea,nevoia unei schimbari radicale,este imperios necesaara,incaat dezlantuirea umaana se va produce oricum-mai devreme ori mai tarziu-,pentru ca,minciuna si coruptia la nivelele cele mai inalte exista si nimeni nu vrea sa faaca ceva .
Schimbarea va fi perceputa -ca de obicei-in doua tabere:
-cea a dreptatii -pentru cei care doresc schimbarea din motive certe si concrete ale saraciei si neajunsurilor
-ceaa a opozitiei,care va dori sa continuie genocidul in masa prin fapte si acte care dovedesc savarsirea de infractiuni comisive prin omisiune(adica ,participarea ori comiterea cu intentie si omiterea de a denunta infractiunea / autorii acesteia)
(continuarea in articolul viitor.)
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 17:43, 5 Decembrie 2011

Au inceracat sa isi schimbe culoarea dar naravul tot le-a ramas .:ban:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va inceta "razboiul" declansat de catre politicieni intre romani ?! POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Am recitit astazi un articol scris in urma cu aproape 4 ani de catre Dan Tomozei si m-am intrebat de ce nu s-a schimbat nimic in bine (din punctul meu de ... (vezi toată discuția)
Manifestul romanilor osanditi la saracie si moarte de catre politicienii din romania rodica_post rodica_post Prea maritilor politicieni care ruineaza societatea civila. In Romania,exista categorii sociale care au un nivel foarte scazut de trai de ani si ani de ... (vezi toată discuția)
Tot ce e romanesc nu piere -pledoarie pentru romania rodica_post rodica_post Un subiect tabuu de actualitate. [u]Imnul Romaniei Originalul [/u] http://www.youtube.com/watch?v=7nqddPBSmb4 Va invit la o dezbatere publica cu privire ... (vezi toată discuția)