avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum verific daca o persoana a decedat?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum verific daca o persoana a decedat?

Poate ma ajutati cu cateva sugestii... de curand am aflat ca este posibil ca un prieten de-al meu sa fi murit. Mentionez ca nu am reusit sa mai iau legatura cu el de aproximativ o luna(vorbeam de regula la telefon)si nu stiu unde pot sa verific aceasta informatie.
Multumesc pentru sugestii!
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:44, 8 August 2011
Verificati la Serviciul de evidenta populatiei /stare civila al primariei din localitatea unde isi are domiciliul.
cel mai simplu ar fi sa mergeti la domiciliul acestuia. sau puteti verifica la starea civila daca a fost inregistrat decesul pe numele acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot afla date despre tata? maria dinca maria dinca Vreau sa stiu si eu cum pot afla date despre tatal meu de unde este,daca a mai avut copii,daca mai traieste... Exista vreo modalitate oficiala prin care pot ... (vezi toată discuția)
Cum se poate obtine o copie dupa certificatul de deces? mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Daca puteti sa ma ajutati cu o informatie: Tatal meu a murit in urma cu o luna. Nu a tinut legatura cu copii decat telefonic in ultimii 25 ani. ... (vezi toată discuția)
Eliberare extras certificat bunic decedat razboi buna ziua, bunicul meu este decedat in prizonierat in al 2 lea ... MAYA2 MAYA2 Buna ziua, Bunicul meu este decedat in prizonierat in al 2 lea razboi mondial. In incercarea de a identifica locul decesului (acces la arhivele nationale ... (vezi toată discuția)