Am primit o decizie de sanctionare disciplinara in care este mentionat faptul ca pot depune contestatie la: "instanta judecatoreasca". Unde depun contestatia? la Judecatoria sau la Tribunalul din circumscriptia unde am eu domiciliul?
Pot trimite prin posta, cu confirmare de primire?
Din punctul meu de vedere decizia este nula deoarece nu cuprinde instanta competenta la care sanctiunea poate fi contestata, precum si alte aspecte care ar fi trebuit sa fie trecute obligatoriu in decizie. Dar oare judecatorul nu imi poate zice: "mda, nu au trecut clar instanta, dar din moment ce tu ai reusit sa depui contestatia inseamna ca te-ai descurcat, adica angajatorul nu te-a privat de acest drept de a face contestatie, deci decizia de sanctionare este suficient de clara. "?
Multumesc !
In afara de contestatia propriu-zisa mai trebuie sa trimit si altceva? Ma intereseaza daca am obligatii de genul taxei judiciare de timbru si timbrului judiciar, (de care, conform art. 270 din Codul muncii, sunt scutit).
Acum sincer,oricum sunteti in anonimat,ati facut ceva gresit de vi s-a desfacut disciplinar , si-n cazul acesta doar va folositi de eroarea pe care a facut-o angajatorul(iru), ori va considerati nedreptatit, si-n felul acesta "va reabilitati"?!:(
Ma consider neindreptatit si cred ca as castiga si daca angajatorul ar fi redactat corect decizia.
In afara de contestatia propriu-zisa mai trebuie sa trimit si altceva?