avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă Contestatie proces verbal de sanctionare conform legi ...
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

Contestatie proces verbal de sanctionare conform legi 61/1991, art.3 , pt.1.

In cazul in care nu semnez procesul verbal de sanctionare acesta conform legii ar trebui sa imi fie trimis pe posta cu confirmare de primire . Dupa ce am primit acel proces verbal pe posta se considera ca termen de contestare 15 zile de la data confimari de primire pe posta.
Ulterior depun o contestatie la tribunal la care trebuie sa atasez ? timbru fiscal si o amume taxa ?
Cat ar costa contestatia daca inaintarea la tribunal nu s-ar face prin avocat.?
Va rog sa ma flamuritiin acesta privinta !!!
Cel mai recent răspuns: infolegi , utilizator 14:06, 26 Aprilie 2013
infolegi a scris:

In cazul in care nu semnez . . .
Dupa ce am primit acel proces verbal . . .
Ulterior depun o . . .
Cat ar costa contestatia daca . . .

1) Da; 2) Da şi nu intră-n calcul ziua primirii ; 3) Da+taxă timbru judiciar + timbru judiciar ; 4) O puteţi depune personal sau prin poştă - scrisoare rec. cu conf. de primire şi susţine singur.

Amenda a zis ca este 500 ron ! Atunci cat costa taxa judiciara + timbru judiciar?
Pai normal daca procesul verbal nu il semnez atunci politistul este obligat sa imi comunice acel proces verbal prin posta cu confirmare de primire iar de la confirmarea primiri se ia in calcul 15 zile pentru contestare. In contestatie pot solicita ca tote celtueliel mele sa i se impute politistului + plata lator daune in caz de castig ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare proces verbal rutier mihaelaenciu mihaelaenciu Buna seara . In urma cu 4 saptamani mi-a fost suspendat permisul de conducere+ amenda contaventionala + 6 puncte penalizare pentru neacordare de prioritate de ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis fara proces verbal BMA BMA am un prieten care a a patit o urmatoarea faza: a fost oprit de politie pe motiv ca nu a oprit la trecerea de pietoni. pe trecere nu erau pietoni deci nu avea ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal contraventie ratb route route Buna seara! Am cateva intrebari: -la constestatia procesului verbal de contraventie adaug procesul verbal copie sau original ? -avand in vedere ca fapta a ... (vezi toată discuția)