avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale chemare in judecata privind nedepunerea la termen a ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

chemare in judecata privind nedepunerea la termen a prelungiri valabilitatii dovezii sediului social

Firma noastra a primit o citatie de chemare in judecata pentru nedepunerea la timp a dovezii prelungiri valabilitati sediului social (noi avand spatiu inchirial de la o alta societate anual se face act aditional de prelungire).Aceasta cerere este datata din 03.01.2011, iar citatia in data de 12.07.2011.Noi am depus la ORC dovada prelungirii valabilitatii dar in data de 27.01.2011.Am fost din nou la ORC imediat ce am primit citatia iar cei de acolo au spus sa mergem la trbunal sa anulam cererea de chemare in judecata (termenul de prezentare la tribunal este 20.02.2012.
Daca stie cineva cu sa rezolv aceasta problema sa nu mai astept pana atunci as fi profund recunoscatoare.
In chemarea de la tribunal se mai specifica urmatoarele:"in cazul in care societatea va solicita inregistrarea de mentiuni privind prelungirea valabilitatii sediului social si aceasta este admisa de ONR pana la dezbaterea fondului pricinii ,consideram ca actiunea noastra va ramane fara obiect"
Cel mai recent răspuns: mariana genoiu , utilizator 17:05, 8 August 2011
1. Faceti intampinare in care sa argumentati ca la ORC ati depus actul aditional si ati facut mentiunea, cerand incetarea procesului pe motiv ca acesta nu mai are obiect, la care atasati dovada de la ORC.
In rest nu va mai trebui sa va faceti griji.
Multumesc frumos pentru ajutor.
Concomitent cu intampinarea puteti sa solicitati in scris registrului comertului sa depuna si ei o cerere de renuntare la judecata, deoarece motivul pentru care societatea a fost chemata judecata nu mai subzista.
As dori (daca se poate)sa ma ajutati sa stiu cum ar trebui sa fie formulata scrisoarea de intampinare si de asemenea si cea catre registru comertului.Multumesc mult pentru ajutor si pentru intelegere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se face o intampinare? mariana genoiu mariana genoiu buna ziua urmeaza sa fac o intampinare la tribunal referitor la o citatie facuta de catre Registrul Comertului privind nedepunerea la timp a prelungiri ... (vezi toată discuția)
Dosar incomplet - lipsa adresei reclamantului in vederea citarii ContSters225946 ContSters225946 Buna ziua, ma intreb daca m/ati putea ajuta cu un raspuns profesionist in legatura cu o problema legata de litigii de munca. Impreuna cu un grup de colegi, ... (vezi toată discuția)
Model intampinare proces nedepunere bilant livm livm Buna ziua, Am primit o citatie de la Tribunal pentru un proces cu ONRC (reclamant pentru Fond - dizolvare societate) pentru nedepunerea bilanturilor la o ... (vezi toată discuția)