avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cum se face o intampinare?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cum se face o intampinare?

buna ziua
urmeaza sa fac o intampinare la tribunal referitor la o citatie facuta de catre Registrul Comertului privind nedepunerea la timp a prelungiri valabilitatii sediului. Am fost la tribunal la informatii si au spus ca nu-mi pot da explicatii despre cum sa arate intampinarea si ce trebuie sa contina aceasta.Daca cineva dintre dvs. ma poate ajuta ???????
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: eugen82 , utilizator 13:16, 27 Ianuarie 2012
reg.com. a cerut dizolvarea?
mai aveti sediul la adresa expirata la reg.com.? daca da, cel mai simplu ar fi sa mergeti la registru si sa depuneti mentiunea cu prelungirea sediului, costa putin, iar cu hotarirea va duceti la tribunal la termen, nu va mai fi nevoie de intimpinare
reveniti cu detalii
~ Conținut șters la cerere ~
Am citit topic-ul dvs. de anul trecut , este foarte simplu:
Ati inregistrat le reg.com. prelungirea sediului? aveti decizia? va fi sediul valabil la data de 20.02. (adica nu a expirat ultima prelungire)?
daca da, la termenul din 20.02. 2012 mergeti personal in instanta si depuneti copia sau o depuneti la dosar inainte de termen daca nu va puteti prezenta
nu mai este necesar sa scrieti intimpinarea , dar puteti sa depuneti si o intimpinare simpla de genul: "subscrisa ... srl am intregistrat la of.reg.com.X prelungirea sediului social.. (detaliati cind, numarul deciziei, pina la ce data, ce mai credeti), motiv pt.care solicitam respingerea cererii ca ramasa fara obiect, asa cum insusi reclamantul ORC X a solicitat prin cerere.
Depunem copia deciziei nr...", sint citeva rinduri simple.
Nu va mai pierdeti timpul cu ORC, practica lor este ca odata ce au introdus actiunea, daca dvs. va conformati si prelungiti sediul, ei asteapta ca instanta sa le respinga cererea, nu mai discuta cu dvs. si nu mai fac ei cerere de renuntare la judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire mandat administrator-perioada neacoperita. ce fac la tribunal?? adela05 adela05 La un SRL, mandatul administratorului era expirat din 2010. Bineinteles ca i-a venit o citatie de la Tribunal de dizolvare. Ma duc la ORC sa prelungesc ... (vezi toată discuția)
Model intampinare proces nedepunere bilant livm livm Buna ziua, Am primit o citatie de la Tribunal pentru un proces cu ONRC (reclamant pentru Fond - dizolvare societate) pentru nedepunerea bilanturilor la o ... (vezi toată discuția)
Sediu social expirat iordachelanamaria iordachelanamaria Buna ziua sint adminstratorul unei firme care isi desfasoara activitatea intr-un spatiu cu chirie de la primarie.In fiecare an sint obligata sa-mi actualizez ... (vezi toată discuția)