avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice plata în avans din fonduri publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

plata în avans din fonduri publice

în cazul unui contract de furnizare ( se achiziţionează mobilier bisericesc) , încheiat între o instituţie publică(achizitor) şi o societate comercială : se pot face plăţi în avans pentru acest furnizor , cât este plafonul şi care este cadrul legislativ ?
vă mulţumesc!
Cel mai recent răspuns: danpaveloiu , utilizator 14:57, 8 August 2011
HG nr.264/2003 privind stabilirea acţiunilor şi categoriilor de cheltuieli, criteriilor, procedurilor şi limitelor pentru efectuarea de plăţi în avans din fonduri publice, cu modificările şi completările ulterioare.
MULŢUMESC MULT!
De acest HG aveam cunoştinţă, problema este că în anexa 1 la această hotărâre nu găsesc nimic despre "achiziţionare mobilier " sau ceva asemănător . Achizitorul, în cazul de faţă , este o primărie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea institutiilor publice masli masli Cat poate da o institutie publica avans pentru prestarea unor servicii? Stiu ceva de 20 sau 30 la suta?poate cineva sa imi spuna? Nu stie nimeni? (vezi toată discuția)
Procent avans lucrari acordat de achizitor executantului RADA ELENA RADA ELENA in toate fisele de date se spune ca < achizitorul are drept de a acorda avans executantului numai contra unei scrisori de returnare a avansului si numai in ... (vezi toată discuția)
Interpretarea hotararii 264 din 13.03.2003 modificata ankalaura85 ankalaura85 In Hot. 264 din 13.03.2003 privind stabilirea actiunilor si categoriilor de cheltuieli, criteriilor, procedurilor si limitelor pentru efectuarea de plati ... (vezi toată discuția)