avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Actualizare date personale la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Actualizare date personale la banca

Sunt garant ipotecar si de curand m-am casatorit. Dupa casatorie, am trecut la numele sotului si mi-am pastrat si numele vechi de familie. Trebuie sa anunt banca?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters145448 , utilizator 10:02, 9 August 2011
Trebuie sa va prezentati la unitatea bancara cu noua carte de identitate pentru a
fi operate in evidenta bancii modificarile ivite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorie in strainatate cu pasaportul avut inainte de casatorie alesssandra13 alesssandra13 Urgent!!!! Urmeaza sa plec din tara (in Turcia mai exact) si am vechiul pasaport cu numele anterior casatoriei (care este valabil pana in martie 2016). Ma ... (vezi toată discuția)
Nu mai vreau sa iau numele viitorului sot idi_80 idi_80 Peste cateva zile urmeaza sa ma casatoresc. Am depus deja actele la Oficiul pentru casatorii, acolo am avut surpriza sa constat ca nu pot sa-mi pastrez numele ... (vezi toată discuția)
Cartea de identitate si certificatul de casatorie al persoanei divortate luciamihalache luciamihalache Am divortat in 1988 . Certificatul de casatorie a ramas la dosarul cauzei. Acum , pentru obtinerea unei noi carti de identitate mi se solicita sa le prezint ... (vezi toată discuția)