avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... interzicere acces loc parcare proprietate personala
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

interzicere acces loc parcare proprietate personala

detin un loc de parcare in un garaj subteran. Acest garaj are doua cai de acces. Una din ele a fost blocata de asociatia de proprietari din motive de "securitate"(a fost schimbata yala si nu se mai da cheie la nimeni).Este legal de a bloca accesul pe aceasta intrare? La cererea mea de a mi se da o cheie pentru a putea intra pe aceasta usa mi s-a raspuns ca in contractul meu de vanzare cumparare nu exista specificata calea de acces asa ca pot folosi cealalta cale de acces.Pentru a folosi aceasta cale de acces trebuie sa merg aprox 500 de metri din care aprox 250 in panta si sa urc sau sa cobor 40 de scari .
Este legal sa-mi impuna accesul pe ce intrare vrea asociatia?
Ce pot face impotriva acestei masuri?
Mai nou am aflat ca vor sa zideasca aceasta usa de acces. Pot face acest lucru?
Suntem mai multi proprietari in aceasta situatie.
Multumesc pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 18:34, 8 August 2011
Aceasta hotarare trebuie luata numai in AG a proprietarilor. Daca o gasiti a fi ilegala (si eu va dau dreptate), o puteti ataca in justitie - daca altfel nu merge!
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legi privind parcarile subterane incluzand calea de acces din bloc izabella007 izabella007 Buza seara, As vrea sa va rog daca ma puteti lamuri in anumite probleme legate de problemele dintre coproprietari. Noi stam intr-un bloc nou construit, iar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca am cumparat un apartament la etajul 3 si cota ... DidonaDijmarescu DidonaDijmarescu Buna ziua, Daca am cumparat un apartament la etajul 3 si cota parte din calea de acces (casa scarii,scari) intr-un bloc tip vila cu o scara, 4 etaje, 10 ... (vezi toată discuția)
Blocare cale evacuare superioara Ullises Ullises Unde ma adresez pentru rezolvarea situației? Locuiesc la etajul 7 al unui bloc de locuințe cu 8 etaje. Vecinul de la etajul 8 a blocat pur si simplu cu o ... (vezi toată discuția)